| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | تقویم | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
|
|||||||
| ثبت نام | Blogs | راهنما | لیست کاربران | گروه های دسته جمعی | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده |
همین الان به صورت رایگان در کمتر از 30 ثانیه عضو شوید!
|
|
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|
|||||||||||||||||
|
كاربر تازه وارد
سپاس ها: 0
سپاس شده 0 در 0 پست
درجه: 1 [ ![]() ]سابقه: 0 / 0 ![]()
|
دوستت دارم فدشک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||
|
مدير سايت
حالت من:
پرچم کشور من:
سپاس ها: 3
سپاس شده 37 در 33 پست
درجه: 34 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ]سابقه: 252 / 840 ![]()
|
اين دوست داشتن تو حرف اگه واقعا دوسش دارش حداقل دوتا عكس و يا مطلب تو سايت بگذار ببينيم چه جور جاي هست
admin ![]() حرفه اي ترين چت روم براي ايرانيان سراسر دنيا با امكانات چت خصوصي ، چت عمومي ، سيستم پخش آهنگ ، فيلم ، راديو آنلاين ، گالري تصاوير و ده ها امكان حرفه اي ديگر كافيست در كادر پايين نام كاربري خود را وارد كرده و بر روي گزينه ورود كليك نماييد. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | |||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
سپاس شده 0 در 0 پست
درجه: 2 [ ![]() ]سابقه: 0 / 25 ![]()
|
فدشک سرزمینی به بلندای تاریخ
از زمانی که یادم می آید در صفحه دوم شناسنامه ام نام فدشک را می بینم گرچه یک سال بیشتر در ان زندگی ندکردم و چیزی از آن به خاطر ندارم اما هنوز احساس می کنم که فدشکی هستم و ... فدشکم زادگاهم خسته ام من... نوشته ی یک فدشکی بسیار فدشکی روستای فِدِشک، روستایی است در دهستان خوسف از توابع بخش خوسف شهرستان بیرجند , واقع در استان خراسان جنوبی که بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵ مرکز آمار ایران، جمعیت آن بالغ بر ۶۸۴ نفر بوده است . واژه ی فدشک = فد + اشک برگرفته از اشکانیان مثل دهشک زهشک شهدای فدشک: شهید اسدالله ابوالقاسمی شهید حیدر علی چوپانی شهید آتش برگ شهید قیصری شهید سید مجتبی موسوی مراسم عزاداری در فدشک نخل و علم نماد خیمه ها ی حرم و علم حضرت عباس: وبلاگ های نوشته ی فدشکی ها : 1- [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] 2-[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] 3- [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] 4-[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] 5-[Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] تا مطلب بعدی من در مورد فدشک (البته اون دوست نخست پیام دادن شاید فدشکی نبودن شاید هم به اندازه ی من نبودن) یا حق ویرایش توسط fedeshk : 09-17-2008 در ساعت 02:04 PM. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
سپاس شده 0 در 0 پست
|
-
ویرایش توسط fedeshk : 09-18-2008 در ساعت 09:07 AM. دلیل: تکراری بود |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | |||||||||||||||||
|
مدير سايت
حالت من:
پرچم کشور من:
سپاس شده 37 در 33 پست
|
ما منتظر مطلب بعدی شما خواهیم بود . در ضمن عکس جالبی بود اگه بتوانید چند تا عکس دیگر از این روستا رو در سایت قرار بدهید به نظرم بهتر خواهد بود.
admin ![]() حرفه اي ترين چت روم براي ايرانيان سراسر دنيا با امكانات چت خصوصي ، چت عمومي ، سيستم پخش آهنگ ، فيلم ، راديو آنلاين ، گالري تصاوير و ده ها امكان حرفه اي ديگر كافيست در كادر پايين نام كاربري خود را وارد كرده و بر روي گزينه ورود كليك نماييد. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
سپاس شده 0 در 0 پست
|
سلام
عکس جالبی ندارم اولین فرصت که فدشک برم عکسای خوبی میارم خدا نگهدار [Only Registered and Activated Users Can See Links. Click Here To Register...] fedeshk ![]() فدشکم زادگاهم خسته ام من... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 | |||||||||||||||||
|
مدير سايت
حالت من:
پرچم کشور من:
سپاس شده 37 در 33 پست
|
ما منتظر هستیم
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||
|
كاربر نيمه حرفه اي
سپاس شده 0 در 0 پست
|
سلام یک سوال از مدیر محترم:
چطور می تونم تو قسمت دانشگاها تاپیک جدید ایجاد کنم آخه من دانشجوی تربیت معلم شهید با هنر بیرجند هستم می خوایم یه سری مطالب بنویسم... fedeshk ![]() فدشکم زادگاهم خسته ام من... |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|